DanAuktion
   danish  english  
  » [] PARTNER LINKS
  »  [] MEDLEMS OMRÅDE
Brugernavn 
Kodeord 
  » [] KATEGORIER
  » HOTTE NYHEDER - DanAuktin Ny prispolitik

For at skabe mere energi og bedre købe- og salgsvilkår for jer på DanAuktion, samt som en konsekvens af de mange tilbagemeldinger jeg har fået fra jer, har jeg set mig nødsaget til at foretage visse ændringer, som nu er aktiveret på DanAuktion.net.

 

Målet for ændringerne er flg.:

1. Skabe et mere brugervenligt miljø, hvor den aktive og positive sælger fremmes til fordel for sælgeren selv, de besøgende, de øvrige sælgere og dermed i sidste ende DanAuktion.

2. Skabe en sammenhæng imellem listede auktioner og pris, så der kommer flere salgbare auktioner på siden.

3. Gøre det nemmere at sælge på Danauktion.

 

Min opgave har så været at finde en model, som tilgodeser disse punkter og efter god dialog med de meget erfarne VU'erne, er jeg kommet frem til følgende ændringer:

 

1. Abonnementerne forsvinder - køber, minisælger, sælger ,supersælger og Verfied User abonnementet findes ikke efter idag (28.08.2011) - vi vil alle være lige: købere og sælgere.

Det betyder at en køber nu også kan sælge varer på DanAuktion uden at skulle ændre sin profil og det kan nok få en eller anden til at prøve lykken en gang imellem.

Årsagen til at jeg oprindeligt indførte abonnementer, var at det er en god måde at sikre sig mod svindlere på, da svindlere aldig betaler noget gebyr, da det efterflg vil kunne afsløre deres identitet :-)

For at vi fortsat kan nyde vores auktionsaktiviteter uden besøg af disse personager, vil der være et (engangs) opsætningsgebyr på 25 kr for kunder, som ønsker at sælge på DanAuktion.net. Hvis du vil sælge skal du blot indbetale 25 kr til din konto, så vil beløbet automatisk blive trukket første gang du sætter en vare til salg.

 

2. Gebyret lægges nu alene på auktionsoprettelsen/genaktivering således at man betaler for hver auktion lister.

Standardbeløbet for en auktionsoprettelse vil være 1,00 kr men specielle kategorier vil være ganske billige og kun koste 0,10 kr - det drejer sig i første omgang om frimærker.

Samtidig er det nu osse muligt for at sælge biler, motorcykler og lignende til salg på DanAuktion idet disse kategorier vil være en smule dyrere end de normale.

Prisen for at få listet en auktion vil nu afhænge af hvilken kategori, som auktionen skal lægges i, samt hvor mange auktioner man iøvrigt har solgt tidligere.

Jo flere varer du har solgt på DanAuktion, desto billigere vil det være at sætte varer til salg fremover.

 

Antal auktioner, normal auktion, speciel auktion og antal gentagelser hænger fra 28/8-2011 sådan sammen:

 

Solgt op til 50 auktioner:

Normal auktion: 1 kr

Speciel auktion: 0,10 kr

Gentagelser: 2

 

Solgt fra 50 til 100 auktioner:

Normal auktion: 0,75 kr

Speciel auktion: 0,10 kr

Gentagelser: 2

 

Solgt fra 100 til 500 auktioner:

Normal auktion: 0,50 kr

Speciel auktion: 0,10 kr

Gentagelser: 4

 

Solgt fra 500 til 1000 auktioner:

Normal auktion: 0,30 kr

Speciel auktion: 0,10 kr

Gentagelser: 5

 

Solgt mere end 1000 auktioner:

Normal auktion: 0,30 kr

Speciel auktion: 0,10 kr

Gentagelser: 12

Priserne er inklusiv de automatiske gentagelser, som man angiver ved auktionslistningen.

 

3. Gebyret afhænger dels af hvlken kategori man opretter i, dels hvor mange auktioner man tidligere har solgt på siden, således at vi belønner de sælgere, som bruger DanAuktion mest - et godt solidarisk princip ;-)

Jo flere solgte auktioner, man har desto vilkår vil vi give jer: normal prisen vil falde fra 1,00 kr helt ned til 30 øre og muligheden for automatisk gentagelse vil blive øget fra 2 helt op til 12 (når man har mere end 1.000 solgte auktioner og gode karakterer).

 

4. Success-Gebyrerne bliver nu ændret.

Gebyrstrukturen har tidligere været til fordel for billige varer, dette bliver nu ændret - også set i lyset af at gebyrerne i stort omfang skal erstatte de tidligere abonementer:

Salgs-gebyrerne bliver som følger:

0 - 100 kr: 5,00 %

100 - 500 kr: 2,50 %

500 - 1,25 %

 

I forbindelse med disse ændringer, har jeg oprettet to kategorier: Bedre varer og Frimærker->Bedre frimærker som er til lidt dyrere varer, som måske kræver lidt ekstra opmærksomhed. Disse kategorier vises automatisk under Fokus auktioner på forsiden.

Postkort som tidligere lå under Samleobjekter har jeg - grundet den store interesse - lagt op under hovedkategorien, så man kan se den på forsiden.

 

Hav en god dag.

 

mvh

Jesper

 

Jeg håber med disse tiltag at få højnet kvaliteten af vore auktioner, samt forbedre oplevelsen hos alle jer som benytter vores side.

 

Copyright ©2005 Semikolon.dk
Forside | Sælg | REGISTRER | LOG IND | Hjælp | Om DanAuktion | Kontakt os | OSS | Privat politik | Regler & betingelser | Auktions gebyrer  | FORUM
Vi anbefaler : PelsAuktionen
Siden hentet på 0.415916919708 Sek.