DanAuktion
   danish  english  
  » [] PARTNER LINKS
  »  [] MEDLEMS OMRÅDE
Brugernavn 
Kodeord 
  » [] KATEGORIER
  » HOTTE NYHEDER - Nyhedsbrev d. 22 nov 2015 -RETTET

Vi nærmer os nu julen og derfor udsender vi nu Danauktions jule-nyhedsbrev - meget passende mens det meste af landet henligger under masser af sne :-)

Siden sidst er der sket en masse: vi har fået en del nye sælgere og et par af dem, vil jeg henlede opmærksomheden på:

Bixen : sælger bøger af enhver art, og alle ganske interessante - her er et lille udpluk:

Lysmageren bogen om PH - god bog om en stor dansk personlighed.

Lidt i samme boldgade: Liva Weel om hendes musik og tekster, som PH i øvrigt leverede mange af.

Og lidt lokalhistorie: Ansager sogns historie

Du kan se alle Bixens auktioner ved at klikke HER.

Vi har fået en storsælger af russiske frmærker, og hans priser er virkelig fornuftige - jeg har set salgspriser på 15% af katalogværdien af selv dyre mærker. Sælgeren hedder HansenMansen og her er et lille udpluk af hans auktioner fra Levanten, som sjældent ses på netauktioner:

Levanten AFA 7A
Levanten AFA 16
Levanten AFA 17
Levanten AFA 18

Og så faldt jeg lige over disse fascinerende gamle glansbilleder :-)

Driften.

Vi har haft nogle kedelige udfald på Danauktion, hvor det ikke har været muligt at komme ind på hjemmesiden og det har naturligvis vores største opmærksomhed. I flere timer har siden været utilgængelig - dvs siden har ikke svaret, når I forsøgte at komme ind på den, det er sket 5 gange! Derfor har vores internetudbyder været inde og checke Danauktion uden at han har kunnet finde nogen fejl, som kan forklare problemet og vi er så endt med at vi har sat noget overvågning på Danauktion, således at næste gang det sker - hvis det sker - så vil overvågningen finde fejlen og registrere den.

Fremtiden.

I øjeblikket arbejder vi på at lægge Danauktion.net over på en mere moderne platform, som giver os alle flere fordele - både som køber og som sælger.

Af nyheder i det nye design, kan jeg i flæng (og ikke prioriteret rækkefølge) nævne: mulighed for at se Danauktion på mobiltelefon og iPad (såkaldt responsive design), lokalt mailsystem på Danauktion, integration med Facebook og mulighed for sælgere at have deres egen butik på Danauktion med almindelige ikke-auktionsvarer til salg.

Til gengæld vil den nye side ikke længere understøtte Dankort betalinger, men derimod udelukkende Paypal (som man så kan benytte sit VISA/Dankort på) og netbank overførsel som nu.

Gebyrpolitikken som jeg tror alle har svært ved helt at finde rundt i - undertegnede inklusiv - vil blive forenklet, men på en måde så jeg forsøger at undgå at nogen sælgere kommer til at betale mere end i dag.

Vores torsdagsauktioner vil heller ikke være med i første version, men vil blive lavet efterfølgende.

Når demoen af den nye auktionsside er klar, vil jeg i det efterfølgende nyhedsbrev give jer besked så I kan se det nye design - jeg tror I vil nyde det :-)I må have en rigtig god jul.

mvh

Jesper

Copyright ©2005 Semikolon.dk
Forside | Sælg | REGISTRER | LOG IND | Hjælp | Om DanAuktion | Kontakt os | OSS | Privat politik | Regler & betingelser | Auktions gebyrer  | FORUM
Vi anbefaler : PelsAuktionen
Siden hentet på 0.306738853455 Sek.