DanAuktion
   danish  english  
  » [] PARTNER LINKS
  »  [] MEDLEMS OMRÅDE
Brugernavn 
Kodeord 
  » [] KATEGORIER
  » HJÆLPE EMNER

Hollandsk auktion

På en Hollandsk auktion har en sælger flere ens varer til salg på samme auktion. Budgiver vil afgive sit maksimumbud, som han er villig at betale for et stk af varen og angiver også hvor mange varer, han ønsker at købe. De(t) højeste bud vil vinde det antal varer, som der er budt, mens de efterfølgende bud vil vinde det antal varer, som der måtte være tilbage. Køberne kan byde flere gange på disse varer.

Feedback

Når en handel er færdig, vil både sælger og køber kunne give modparten karakter efter hvor godt handlen gik. Feedback kan gå fra 1 til 5 stjerner, hvor 5 stjerner er bedste karakter. Der kan også afgives en kommentar til handlen.

Karakter kan afgives fra Medlemsområdets- Feedback tab. Man kan kun afgive en karakter og den kan ikke rettes efterfølgende. Administrator har ret til at fjerne karakterer, som er klart ukorrekte eller forsøg på at miskreditere modparten uden rimelig grund.

HUSK AT AFGIVE KARAKTER EFTER DINE HANDLER, SÅ ANDRE KAN DRAGE NYTTE AF DINE ERFARINGER.

Regler for brug af Fora

Når du benytter vore Fora, så forventer vi at der fortsat vil være en pæn tone folk imellem - dvs. det er ikke tilladt at føre grov og uforskammet tale, at bagtale andre eller at komme med indlæg, som har til hensigt at stille konkurrenter i dårligt lys.

 

Det er endvidere heller ikke tilladt at reklamere for sig selv, eller konkurrende netauktionssider.

 

Foraerne må heller ikke benyttes som salgskanal eller efterlysning af varer - hertil skal auktionen og efterlysningerne bruges.

 

Overordnet set er reglerne på vore Fora - ligesom de er det på auktionen - at du skal behandle andre som du selv vil behandles : forstående og imødekommende :-)

Fortrydelsesret

På Danauktion har du mulighed for at fortryde dit bud automatisk inden auktionen udløber: Du kan i kontrolpanelet klikke på teksten fortryd bud hvorefter buddet fjernes fra den pågældende auktion.

Endvidere giver forbrugerloven hjemmel til indenfor 14 dage at tilbagelevere og returnere en allerede vundet auktion. Denne henvendelse ska ske direkte til sælger og Danauktion kan med fordel orienteres forud for denne henvendelse.

 

Reglerne for fortrydelsesret kan ses her:

 

For køb hos private klik HER

For køb hos erhvervsdrivende klik HER

DanAuktion regler

De vigtigste punkter i reglerne på Danuktion, er som flg.:

 

1. For at kunne deltage i aktiviterne på Danauktion, skal du være oprettet som bruger.

 

2. Det er gratis at oprette sig som køber (= du kan byde på auktionerne), mens det koster et mindre gebyr at kunne sælge varer. Disse gebyrer kan ses på siden med vore priser (Klik HER for nærmere oplysninger).

 

3. Vi tillader ikke salg af erotiske og/eller pornografiske varer på Danauktion.

 

4. Vi tillader ikke at sælgere byder på deres egne varer, hverken direkte eller via mellemmænd.

 

5. Købere afregner selv med sælgeren udenom Danauktion - derfor bør købere ikke indbetale penge til Danauktion.

 

Du kan se samtlige regler på Danauktion ved at klikke HER

 

Hvordan byder jeg ?

For at kunne byde, skal du logge ind med dit brugernavn og kodeord.

Der vil nu på alle åbne auktioner, ses en lille boks med teksten DKK og en knap med teksten Afgiv bud.

Indtast dit højeste bud i boksen til venstre for DKK og klikke på afgiv bud.

Herefter skal du bekræfte dit bud og buddet er nu afgivet.

Hvis dit bud er større end nødvendigt for at vinde auktionen, vil buddet blive minimeret automatisk, så du altid vil vinde til lavest mulige pris.

Denne type bud vil blive gemt som autobud og de vil automatisk byde for dig indtil auktionen er din eller buddet rammer dit autobud.

Når jeg har vundet ...

Når du vinder en auktion, vil du modtage en vindermail med sælgers navn, adresse og email adresse. Sælger modtager en tilsvarende mail med dine oplysninger.

Nu skal du og sælger tage kontakt til hinanden inden 7 dage for at aftale hvordan varen skal leveres og hvormeget du skal betale sælger med fragt og hvilken bankkonto, du skal betale beløbet.

Bemærk at både sælger og køber har ansvar for at denne kontakt skabes inden 7 dage.

DanAuktion er ikke part i selve salget.

Når du så har fået disse oplysninger fra sælger, så indbetaler du pengene på sælgers konto og sælger vil sende dig varen, når pengene er indgået på kontoen.

 

Copyright ©2005 Semikolon.dk
Forside | Sælg | REGISTRER | LOG IND | Hjælp | Om DanAuktion | Kontakt os | OSS | Privat politik | Regler & betingelser | Auktions gebyrer  | FORUM
Vi anbefaler : PelsAuktionen
Siden hentet på 0.311211824417 Sek.