DanAuktion
   danish  english  
  » [] PARTNER LINKS
  »  [] MEDLEMS OMRÅDE
Brugernavn 
Kodeord 
  » [] KATEGORIER
  » Regler & betingelser
For at kunne deltage i auktionerne på DanAuktion.NET, må De først registrere Dem som bruger.

Når De registrerer Dem, accepterer De samtidig de regler, som beskrives herunder.


Regler på DanAuktion.NET

1 DanAuktion.NET tilbyder en Service til brugerne - en auktion-service, DanAuktion.NET har intet ansvar og er ikke part i eventuelle uenigheder mellem købere og sælgere på Sitet.

2 Varekvaliteten - Alle kan købe og sælge varer på Sitet, så længe de er registrede brugere. DanAuktion.NET kan ikke garantere for varernes ægthed og/eller kvalitet. DanAuktion er ikke ansvarlig for hverken købernes eller sælgernes handlinger før, under eller efter auktionerne.

3 Risiko fraskrivelse - Brugen af Sitet er på Deres egen risiko og De er selv ansvarlig for at Deres auktioner bliver effektueret til Deres tilfredshed.

4 Gebyrer - DanAuktion.NET kan tage gebyr for de services, de ønsker, blot de giver besked herom via udsendt nyhedsbrev eller opslag på Danauktion.NET.

5 Personlige oplysninger - DanAuktion beder Dem kun udfylde information som er nødvendig for at kunne fuldføre en auktions transaktion. DanAuktion beder ikke om kreditkortoplysninger for at kunne benytte dette Site. De er forpligtet til at oplyse korrekte oplysninger omkring navn, adresse, telefon og email adresse - fejlagtige eller mangelfulde oplysninger vil give Danauktion ret til at suspendere Deres brugerkonto uden nogen form for kompensation.

I forbindelse med at De indgår i en auktionstransaktion enten som sælger eller som køber, vil Deres navn og adresse blive synligt for modparten for at sikre Dem mod at blive snydt eller udsat for svindel.

Men iøvrigt vil Deres personlige oplysninger ikke blive vist eller solgt til trejdepart med mindre at vi bliver anmodet om at udlevere oplysninger af Politi eller anden offentlig myndighed.

Se iøvrigt vores
politik om Personlige oplysninger

6 Ansvar - DanAuktion er ikke ansvarlig for nogen skade, som er opstået i forbindelse med auktioner på Sitet eller under Deres besøg på DanAuktion.NET.

7 Fjernelse af brugere/auktioner.

Det er ikke tilladt at sælge pornografiske varer, ulovlige varer, stjålne varer eller ikke-fysiske varer (såsom pyramidespil) på DanAuktion - forsøges det vil auktionen blive lukket og/eller brugeren vil blive forment adgang til Sitet. Grove ulovligheder vil blive politianmeldt. Vindere af auktioner er forpligtet til at kontakte sælger og færdiggøre handlen, og gentagne ikke fuldførte handler opfattes som misligeholdelse af aftalen og kan resultere i de-aktivering af konto efter webmasters skøn.

DanAuktion forbeholder sig derfor retten til at fjerne auktioner/brugere uden forudgående varsel, hvis vi skønner at brugerens opførsel er uforenelig med Sitets moralske niveua eller at auktionen er i strid med disse regler. Vi forventer, at alle vore brugere behandler hverandre på samme venlige og imødekommende måde, som de selv vil behandles.

Det er ikke tilladt at reklamere for andre salgssteder med mindre det er Deres eget og at det ikke er en auktionsside - hvad der må betragtes som konkurrende sider, må der ikke reklameres for eller nævnes i auktioner eller debatindlæg.
8 Købeloven.

Købeloven (eller forbrugerloven) gælder også på Danauktion og det betyder at De som køber har 14 dages fortrydelsesret på varer købt på DanAuktion.net.

De kan læse nærmere om fortrydelsesretten på de to links herunder:9. Tilbagebetaling af indbetalte beløb
Indbetalte beløb tilbagebetales ikke, med mindre dette aftales INDEN beløbet indbetales og vil i så fald være pålagt et gebyr.

10. Bevarelse af brugerkonto på Danauktion.


For at kunne bevare sin profil på Danauktion.net, kræves det at man mindst en gang pr 90 dage besøger Danauktion. Hvis man ikke gør det, så vil man modtage en advarsels email og umiddelbart derefter vil Danauktion kunne slette og/eller suspendere kontoen.

Hvis man ikke kan nås pr email, anses bruger kontoen også for opsagt og lukket.

 

11. Forlængelse af abonnementer.

 

Sælger abonnementer (både Mini, Sælger, SuperSælger og Verified Users) forlænges automatisk, hvis Deres konti indeholder penge nok til forlængelsen og ellers vil De modtage besked om at en indbetaling er nødvendig - eller De kan ændre Deres abonnementstype til et køber abonnement.

Sælger abonnementer, som ikke forlænges vil automatisk blive ændret til gratis køberabonnementer.

Køber abonnementer forlænges automatisk med 90 dage ved hver log on som foretages.

 

12. Lukning af auktioner.

Auktioner, som lukkes af sælger før tid - og som har et vindende bud -vil man skulle betale succesgebyr for som om at varen var blevet solgt og afsluttet på normal vis.

 

 

 

 

 

Haslev 1 juli 2007.

 

  
Copyright ©2005 Semikolon.dk
Forside | Sælg | REGISTRER | LOG IND | Hjælp | Om DanAuktion | Kontakt os | OSS | Privat politik | Regler & betingelser | Auktions gebyrer  | FORUM
Vi anbefaler : PelsAuktionen
Siden hentet på 0.311248064041 Sek.